Help ons

Steek je graag eens de handen uit de mouwen voor de natuur? Voor het beheer van onze natuurgebieden, kunnen we helpende handen zeer goed gebruiken! Contacteer ons bij interesse, zodat we je kunnen betrekken bij onze beheeractiviteiten.

Wil je de natuur in Kampenhout financieel steunen? Steeds welkom om een gift te doen op rekening BE56 2930 2120 7588 van Natuurpunt Beheer met vermelding: Project 3909 GoN uitbreiding natuur Kampenhout. Voor giften vanaf 40 euro krijg je bovendien een fiscaal attest.

Je kan ook een grotere gift doen aan Natuurpunt, Natuurpunt opnemen in je testament, deelnemen aan acties of campagnes van Natuurpunt, een stuk grond of waardevol voorwerp schenken, Natuurpunt steunen met je bedrijf of zelf een inzamelactie organiseren voor Natuurpunt.

Nog geen lid? Sluit je aan bij de grootste natuurfamilie en steun op die manier de natuur in je buurt! Klik hier om lid te worden.

Je kan de natuur in je buurt ook een boost geven door te zorgen voor meer natuur in je eigen tuinde dieren in je tuin te helpenje waarnemingen online te registrerenzwerfvuil op te ruimen en sluikstorten te melden , …